hirkep
7. forduló: Munkácsy Ált. Isk.
 
A Munkácsy iskola barátságos tornaterme a kisebb és egyben zajosabb helyszínek egyike. Szó szerint zsúfolásig tömve volt a terem. Ilyen atmoszféra és az elmúlt évek versenyeinek visszavágói garantálják a fergeteges hangulatot.
 
A reggeli verseny hangfoszlányai még mindig ott ülnek rendezői fülekben:)
 
 
hirkep
6. forduló: István Király Ált. Isk.
 
Az István Király iskola tornaterme sem ismeretlen az AKTIV versenysorozat számára! Régi jó helyszín, változatlan hangulat. Csak a főszereplők változnak.
 
Sok helyszíntől érkezik élő bejelentkezés is, a FB-live-ért és a képekét érdemes ellátogatni az AKTIV Facebook oldalára
 
 
hirkep
5. forduló: Teleki Ált. Isk.
 
A jubileumi 10. évben is csatlakozott új iskola az AKTIV versenysorozathoz! A Teleki Blanka Általános Iskola alsó évfolyamos diákjai először versenyeztek: a felkészülés kiválóan sikerült.
 
A verseny hangulata és a gyerekek ügyessége olyan volt, mint az összes többi helyszínen: remek!
 
hirkep
4. forduló: Széna Téri Ált. Isk.
 
A negyedik forduló helyszíne a Széna Téri Általános Iskola új tornaterme volt.
 
A kis tornaterem varázsa, a fergeteges hangorkán, és színvonalas versenyek jellemezték a Széna téri fordulót.
A kis teremből nagy csarnok lett, minden más maradt! 
 
 
 
hirkep
3. forduló: Kossuth Ált. Isk.
2010.04.14-én reggel 8-kor a Kossuth Iskola tornatermében szólalt meg először az AKTIV versenyeit indító duda hangja.
 
Az öreghegyi iskola diákjai a jubileumi 10. évadban is ugyanazzal a lelkesedéssel vetik bele magukat a versenyekbe mint 9 évvel ezelőtt. Igaz, az akkor remegő lábú "elsősök" már a középiskolák padjait koptatják...
 
 
hirkep
2. forduló: Szent Imre Ált. Isk.
A második fordulóban egy barátságos kis iskolába, a Szent Imre Általános Iskolába látogatott el az AKTIV versenysorozat.
 
A jó verseny receptje: tömött tornaterem, kiváló szurkolók és izgalmas párharcok. A Szent Imrében az AKTIV fűszerei: az iskola tanárai és diákjai varázsolták fejedelmivé a "reggelit".
 
 
hirkep
Felsővárosban indult az AKTIV 10. évada
A Felsővárosi Általános Iskolában elindult az ARAK AKTIV JUBILEUMI 10. évada! 
Tavaly a záró, idén az első forduló helyszíne volt Felsőváros, ahol ezúttal is remek hangulatban versenyeztek az alós diákok.
Újdonság volt a szoknyás labda, változott kicsit az ugrós váltó is, de a felkészült felsővárosis diákok remekül vették az akadályt.
 
 
hirkep
11. forduló: Felsővárosi Ált. Isk.
A ARAK AKTIV kilencedik évadjának utolsó állomása a Felsővárosi iskola tornaterében volt. A záró forduló az egész sorozatot és talán az elmúlt 8 évet is összefoglalta: remekül felkészült csapatok, izgalmas és sportszerű versenyek. Kilencedik alkalommal hoztuk el a gyerekeknek az önfeledt versenyzés örömét. Köszönjük a nevükben is.
 
 
 
hirkep
10. forduló: Bory Jenő Ált. Isk.
10. forduló: Bory iskola. Egy osztály évfolyamonként, mondhatni főpróba a döntő előtt... Oklevél, kupa a zsebben, de hogyan lesz itt verseny?
Az első a másodikkal, a harmadik a negyedikkel csatázott egy jót. Remek volt a hangulat, mi sem számítottunk rá. Az ARAK AKTIV garancia erre :)
 
 
 
hirkep
9. forduló: Hétvezér Ált. Isk.
 
A Hétvezér iskola tornatermében az AKTIV kilencedik fordulójában évfolyamonként 3 osztály versenyzett.
A páratlanul izgalmas versenyeket jól mutatja, hogy 4 versenyszám után is született holtverseny, azaz tizedmásodpercre azonos eredmény. A döntés jövőre várható...