hirkep
11. forduló: Felsővárosi Ált. Isk.
A ARAK AKTIV kilencedik évadjának utolsó állomása a Felsővárosi iskola tornaterében volt. A záró forduló az egész sorozatot és talán az elmúlt 8 évet is összefoglalta: remekül felkészült csapatok, izgalmas és sportszerű versenyek. Kilencedik alkalommal hoztuk el a gyerekeknek az önfeledt versenyzés örömét. Köszönjük a nevükben is.
 
 
 
hirkep
10. forduló: Bory Jenő Ált. Isk.
10. forduló: Bory iskola. Egy osztály évfolyamonként, mondhatni főpróba a döntő előtt... Oklevél, kupa a zsebben, de hogyan lesz itt verseny?
Az első a másodikkal, a harmadik a negyedikkel csatázott egy jót. Remek volt a hangulat, mi sem számítottunk rá. Az ARAK AKTIV garancia erre :)
 
 
 
hirkep
9. forduló: Hétvezér Ált. Isk.
 
A Hétvezér iskola tornatermében az AKTIV kilencedik fordulójában évfolyamonként 3 osztály versenyzett.
A páratlanul izgalmas versenyeket jól mutatja, hogy 4 versenyszám után is született holtverseny, azaz tizedmásodpercre azonos eredmény. A döntés jövőre várható...
 
 
hirkep
8. forduló: István Király Ált. Isk.
 
A nyolcadik fordulóban az István Király tágas tornatermében versenyeztek a palotavárosi diákok.
 
Kilencedik éve a sorozat részvevőjeként az István iskola tanulói és tanárai számára sem volt ismeretlen az iskolai fordulók légköre. Fergeteges.
 
 
 
 
hirkep
7. forduló: Vörösmarty Ált. Isk.
 
7 év kihagyás után tért vissza az ARAK AKTIV versenysorozat a Vörösmarty iskola tornatermébe.
A kihagyás nem látszódott meg az osztályok felkészültségén! Sőt, a Szárazréti tagiskola diákjai is átjöttek népes szurolótáborukkal emeleve a háziverseny színvonalát.
 
 
hirkep
6. forduló: Tóvárosi Ált. Isk.
 
A Tóvárosi iskola tornaterme vitathatatlanul tágasabb ez előző helyszínekhez képest, de ez sem volt akadálya a remek hangulatú iskolai fordulónak.
Szoros párharcok, remek versenyek és kitűnően begyakorolt végrehajtás jellemezte a tóvárosis diákok házi küzdelmeit.
 
 
 
hirkep
5. forduló: Németh László
 
 
A Németh László tornatermében zajlott az iskolai hagyományoknak megfelelően igen hangulatos AKTIV iskolai forduló.
A "kígyós" iskola a város egyik legngyobb iskolája: az ötödik helyszínen több mint 100 gyermek versenyzett.
 
 
 
hirkep
4. forduló: Széna Téri Ált. Isk.
 
A negyedik fordulóban sem hagyott alább a lendület: a Széna Téris kisdiákok óriásit meccseltek a győzelemért. Mint minden éveben, most is zsúfolásig megtelt a tornaterem szurkoló osztálytársakkal és remekül felkészült versenyzőkkel.
Az ARAK AKTIV Széna Téris fordulója ezúttal is a terematlétika ünnepe volt.
 
 
 
hirkep
3. forduló: Munkácsy Ált. Isk.
 
A harmadik fordulóban a Munkácsy iskola tornatermében volt, a szokásos remek hangulat még délben is a rendezők fülében csengett:)
 
Hiába, az igazán hangulatos háziversenyekhez nem kell nagy tornaterem, az igazán zajos küzdelmeket mindig az osztálytársak orra előtt elsuhanó csapattagok vívják!
 
 
hirkep
2. forduló - Kossuth Ált. Isk.
 Nyolc éve a Kossuth iskola tornatermében szólalt meg az azóta eléggé viseltes duda hangja az első ARAK AKTIV iskolai fordulójában. Érdekesség:  nyolcvanadik AKTIV-ra szintén Öreghegyen került sor.
Az akkori diákok közül jópáran már egyetemi hallgatók, a versenyek izgalmát és hangulatát viszont változatlan formában élhetik át a mai első osztályos kisdiákok!